معرفی بهترین فرودگاههای بینالمللی دنیا
بر اساس نظر سنجی که از ۱۳ میلیون مسافر در باره ۵۵۰ فرودگاه بینالمللی صورت گرفت، بهترین فرودگاههای جهان معرفی شدند. گفتنی است اسامی هیچیک از فرودگاههای ایران در میان لیست ۱۰۰ فرودگاه بهتر دنیا دیده نمیشود. بهترین فرودگاههای دنیا در سال ۲۰۱۶ را در این گزارش تصویری می بینید:
نظر سنجی "Skytrax" از ۱۳ میلیون مسافر در باره ۵۵۰ فرودگاه بینالمللی صورت گرفته است. فرودگاه سنگاپور برای چهارمین سال پیاپی بهعنوان بهترین فرودگاه جهان رتبه نخست را بدست آورده است.
فرودگاه اینچئون کره جنوبی هم موفق شده از رتبه دوم خود بار دیگر دفاع کند. این فرودگاه همچنین عنوان "بهترین فرودگاه ترانزیت" و "بهترین پرسنل" دنیا را نیز بدست آورده است.
فرودگاه مونیخ توانست باز هم مثل سال گذشته از رتبه سوم خود در دنیا دفاع کند. این فرودگاه همچنین به عنوان بهترین فرودگاه در اروپای مرکزی انتخاب شد. بزودی طرح گسترش ترمینال ۲ این فرودگاه به اتمام میرسد و در ماه آوریل مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
فرودگاه هاندا توکیو موفق شد با یک رتبه ارتقاء در جایگاه چهارم جهان قرار گیرد. این فرودگاه همچنین عنوان "تمیزترین" و "بهترین فرودگاه پرواز داخلی" دنیا را نیز تصاحب کرد.
فرودگاه بینالمللی هنگکنگ که در سال ۲۰۱۲ به عنوان بهترین فرودگاه دنیا انتخاب شده بود، در سال گذشته به رتبه چهارم تنزل یافت، امسال هم روند نزولیاش ادامه پیدا کرد و در رتبه پنجم دنیا ایستاد.
فرودگاه "Chubu Centrair International Airport" واقع در ناگویا ژاپن، که بر روی یک جزیره مصنوعی احداث شده توانست با ارتقای یک رتبه به عنوان ششمین فرودگاه برتر دنیا انتخاب شود.
فرودگاه زوریخ در سوئیس که سال گذشته در رتبه ششم قرار داشت، در سال ۲۰۱۶ به رتبه هفتم تنزل یافت با این حال این فرودگاه عنوان "بهترین سیستم امنیتی" را بدست آورد.
فرودگاه لندن که بزرگترین فرودگاه اروپا است، باز هم مثل سال ۲۰۱۵ در رتبه هشتم قرار گرفت. بهبود دائمی زیر ساختارها و بخصوص ترمینال ۵ و ترمینال کویین که دوسال پیش افتتاح شد، باعث شده است تا این فرودگاه در میان ده فرودگاه برتر جهان قرار گیرد.
فرودگاه کانزای در ژاپن که بر روی جزیرهای مصنوعی در ۵ کیلومتری ساحل اوزاکا و توسط دفتر آرشیتکت "رنزو پیانو" طراحی و ساخته شده، از رتبه دوازدهم به رتبه نهم در سال ۲۰۱۶ ارتقاء پیدا کرد. علاوه بر این، فرودگاه کانزای عنوان "بهترین ترخیص بار" را هم تصاحب کرد.
فرودگاه بینالمللی "حمد قطر" که در سال ۲۰۱۴ آغاز به کار کرد، موفق شد از رتبه ۲۲ در سال ۲۰۱۵ خود را در میان ده فرودگاه برتر جهان در سال ۲۰۱۶ جای دهد.
فرودگاه ناریتا در شهر چیبا ژاپن با اقداماتی که انجام داد موفق شده طی یک سال خود را از رتبه چهاردهم به رتبه یازدهم دنیا ارتقا دهد.
فرودگاه فرانکفورت با یک رتبه ارتقا موفق شد در سال ۲۰۱۶ در رتبه دوازدهم جای گیرد.
فرودگاه آمستردام از میان ده فرودگاه برتر جهان خارج شده و جایگاه آن از رتبه نهم در سال ۲۰۱۵ به رتبه سیزدهم در سال ۲۰۱۶ تنزل یافته است.
فرودگاه ونکوور کانادا با سه رتبه تنزل در جایگاه چهاردهم بهترین فرودگاههای جهان قرار گرفته است.
مدیریت فرودگاه هلسینکی فنلاند موفق شد جایگاه هجدهم این فرودگاه را بهبود بخشد. این فرودگاه در نظرسنجی از مسافران در میان پانزده فرودگاه برتر جهان قرار گرفت.