دوستی و دشمنی ایران و امریکا به روایت عکاس فرانسوی
فرادید | ایران و ایالات متحده آمریکا چندی پیش گفتگوهایشان را بر سر مسئله هستهای از سر گرفتند که در نهایت به برجام منتهی شد؛ قصه در خیابانهای تهران اما کمی پیچیدهتر است. روایت عکاس فرانسوی اریک لفورگ را مشاهده کنید.
این عکاس فرانسوی میگوید که تبلیغات علیه آمریکا در خیابانهای تهران به مراتب مشاهده میشود؛ اوباما خائنی بیش نیست و تفنگداران نیروی دریایی ایالات متحده نیز همگی قاتلاند. از طرف دیگر، سبک زندگی آمریکایی بین مردم ایران از محبوبیت خاص خود برخوردار است و میتوان آن را به عینه مشاهده کرد. محبوبیت بالای گوشیهای آیفون، استقبال از فست فودهای جعلی KFC، پپسی و پوشیدن کفشهای نایک از جمله این موارد است.
این بیلبورد در یزد نصب شده و به اقدامات ضد بشری آمریکا طعنه میزد. در این تابلو، اوباما با یزید مقایسه شده است. یزید مسئول شهادت امام سوم شیعیان است. مردی که در سمت چپ بیلبورد قرار دارد، یک کودک فلسطینی را بالا گرفته است. نوک تیر پرچم اسرائیل است. در حقیقت، شیطان بزرگ و شیطان کوچک (رژیم صهیونیستی) در کشتن کودکان همکاری میکنند.
بر روی ساختمانی در میدان ولیعصر تهران، تصویر اوباما در کنار شمر آورده شده است. شمر از جمله افراد خبیث در دنیای شیعیان است که در شهادت امام حسین (ع) نقش داشت.
"به اهتزاز درآمدن پرچم در نبرد ایو جیما" یکی از مشهورترین عکسهای تاریخ است. نبرد ایووجیما در اواخر جنگ جهانی دوم بین نیروهای دریایی ایالات متحده و ژاپن در سال ۱۹۴۵ میلادی انجام شد و در طی آن جزیره ایو جیما به اشغال ایالات متحده درآمد. در آن عکس، تفنگداران آمریکایی پرچم کشورشان را بر روی قله کوه سوریباچی به اهتزاز درآوردند. در این بیلبورد بسیار بزرگ، آن عکس با تعبیری دیگر به نمایش درآمده است: تفنگداران آمریکایی این بار پرچمشان را بر روی کوهی از قربانیان به اهتزاز درآوردهاند.
نسخهای دیگر از مجسمه آزادی که بر روی دیوار سفارت سابق آمریکا در تهران نقاشی شده است.
ترکیبی از پرچم رژیم صهیونیستی و ایالات متحده که پیشتر بر روی دیوار سفارت سابق آمریکا وجود داشت، اما به دلیل ادامه مذاکرات ایران و آمریکا در سال 2015 پاک شد.
مرگ بر آمریکا به سبک هیپ هاپ!
بر روی پیاده رویی در پشت سفارت سابق آمریکا این تصویر کشیده شده است: صداقت و دوستی آمریکایی. دست آمریکا مانند دست شیطان است.
پشت سفارت پیشین: پایان آمریکا، به فارسی و انگلیسی
این دیوارنوشتههای جدید پیامی را میرسانند: "حقوق بی بشر." که به حق مسلم هستهای ایران و همچنین پایان آمریکا اشاره دارد.
شعار مرگ بر آمریکا بر روی دیوار سفارت سابق آمریکا.
شرکتهای بزرگ به اینجا آمدهاند ...
ایکس باکس در تمام بازارهای فروش وسایل الکترونیک مشاهده میشوند.
یکی از شعب فروش نایک در فروشگاهی بسیار بزرگ در اطراف اصفهان. افراد کمی در طول هفته به اینجا میروند. سیتی سنتر اصفهان توسط اماراتیها ساخته شده است.
یک جوان ایرانی که تی شرت نایک را پوشیده و در بازار میناب در حال انجام شعبده بازیاش است. او سر مار را در دهانش میکند و سپس روغن مار را تبلیغ میکند. او نمایش، تعزیه خوانی برای امام حسین (ع) و تجارت را با هم میآمیزد.
فروشگاه CAT در اصفهان - که برای مبارزه با جنسهای تقلبی چینی موثر هستند.
یک خودروی قدیمی آمریکایی با پلاک آمریکا در خیابانی در تهران - انگار به کوبا مسافرت کرده باشید.
ایرانیها به شدت عاشق آیفون هستند و میتوان انواع نمایندگیهای جعلی آیفون را در ایران مشاهده کرد.
لوگوی شرکت اپل را در بسیاری از موارد میتوان دید: چشم نظر، هتلی در قشم و پشت یک تی شرت تبلیغاتی
دانشآموزان اصفهانی مشغول عکاسی با یک گوشی آیفون. این گوشیها در ایران خیلی گران هستند و از حقوق یک ماه فرد بیشتر تمام میشوند. اکثر این گوشیها از دوبی میآیند.
دختری جوان در روستای لافت که چادری با لوگوی اپل به سر دارد
دو ماه پیش این فست فود با عنوان KFC در تهران افتتاح شد، اما به دلیل فشارهای وارده از سوی دفتر مرکزی KFC در آمریکا، آنها مجبور به تغییر نام شدند و نام ZFC را برای خود انتخاب کردند. این در حالی است که تصویر کلنل سندرز همچنان بر روی مغازه وجود دارد.
بیلبورد تبلیغاتی در نزدیکی کاشان به نام IFC یا مرغ سوخاری ایران
یک شعبه KFC دیگر در برج میلاد تهران
فست فود Pizza Hut در دالاس آمریکا فعالیت دارد و بسیار هم معروف است، اما احتمالا مدیر عامل این شرکت از وجود Pizza Hot در ایران خبر ندارد، چرا که در آن از روشهای بازاریابی و شبکههای اجتماعی برند آمریکایی برای جذب مشتری استفاده میشود.
مغازهای در بندر کنگ در خلیج فارس تصویر قلیان و سیگارهای مارلبورو و وینستون را ادغام کرده است.
دختری جوان در زیارتگاهی در کرمان – او تی شرت میکی ماوس به تن دارد
فردی با ظاهر میکی ماوس برای جذب مشتری تلاش میکند. از بتمن، دیزنی نیز برای تبلیغات استفاده میشود.
کاراکترهای کارتونی آمریکایی مثل باب اسفنجی، خرگوش لونی تونز و دیزنی در ایران به شدت پرطرفدارند.
یک قوطی نوشابه پپسی با متن فارسی - کوکاکولا در مشهد یک کارخانه دارد.
شعبهی جعلی استارباکس در یک محله ارمنی نشین در تهران
امامزاده سلطان امیر احمد در کاشان – برخی از اسکناسها دلار هستند.