دانش بنیان آذر زمین

به باشگاه علمی و فرهنگی و آموزشی خوش آمدید

به باشگاه علمی و فرهنگی و آموزشی خوش آمدید

افتخار داریم با ایجاد این وبلاگ برای نشر مطالب علمی کمکی بکنیم لطفا با نظرات و پیشنهادات خود ما را در این راه آگاه سازید

نویسندگان
پیوندهای روزانه

تشخیص ۱۴ نوع بیماری از طریق صورت

دوشنبه, ۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۲۳ ب.ظ


قسمت های ۱ و ۲ : سیستم گوارشی
اگر روی قسمت های ۱ و ۲ که روی چهره مشخص شده است، دانه ها سیاه، جوش و لکه ایجاد شد مطمئنا به این معناست که سیستم گوارشی شما به خوبی عمل نمی کند. برای مقابله با این مشکل، باید مصرف خوراکی های مضر و ناسالم و چربی ها را کاهش دهید، از نمک دوری کنید و مقدار بیشتری آب بنوشید.

قسمت ۳: کبد
کبد اندامی است که تجمع مواد سمی در آن و مصرف مواد مضر برای سلامتی می تواند در چهره نمود پیدا کند. در این صورت باید از مصرف الکل، خوراکی های مضر، تنقلات ناسالم و لاکتوز پرهیز کرد. به جای آن مقدار بیشتری میوه ها و سبزیجات به خصوص انواع خام را میل کنید. این توصیه ای مفید برای پاکسازی کبد است.

قسمت های ۴ و ۵: کلیه ها
آنچه موجب نازیبایی، گودی و کبودی اطراف چشم ها می شود، ممکن است به دلیل کاهش آب بدن و عملکرد نادرست کلیه ها باشد. از همین رو بسیار مهم است تا مصرف آب افزایش یابد و از نمک و خوراکی های مدر پرهیز شود.

قسمت ۶: قلب
مهم ترین بخش صورت که به دلایل مختلف تحت تاثیر جوش های سیاه و آکنه قرار می گیرد بینی است. با این حال، اگر این جوش ها ناگهان بروز کنند و به سختی از بین روند ممکن است نشانه ای از ناراحتی های قلبی باشد. برای رفع این مشکل، خوراکی های مضر مانند چربی ها، نمک و غذاهای تند را از برنامه غذایی حذف کنید. به جای آن، اسیدهای چرب امگا ۳ به خصوص انواع گیاهی را بیشتر مصرف نمایید.

قسمت های ۷ و ۸: کلیه ها
تجمع مواد زائد، احتباس آب یا کاهش رطوبت بدن می تواند در این بخش های صورت نیز بروز کند. برای رفع این حالت، باید آب زیادی بنوشید و از نوشیدنی هایی مانند قهوه، الکل و نوشابه های گازدار پرهیز نمایید.

قسمت های ۹ و ۱۰: سیستم تنفسی
این قسمت های صورت می تواند بازتابی از بعضی انواع آلرژی های تنفسی یا ناراحتی های مزمن مانند آسم باشد. عادت نادرست سیگار کشیدن می تواند زمینه ساز ایجاد لکه و تغییرات پوستی شدید در این قسمت ها شود. اگر می خواهید با این مشکل مقابله کنید، سیگار را کنار بگذارید، مصرف خوراکی های تازه را افزایش دهید و مصرف شکر را کاهش دهید.

قسمت های ۱۱ و ۱۲: هورمون ها
تغییرات هورمونی به خصوص در خانم ها در دوران سیکل های قاعدگی باعث تغییرات اساسی در این بخش ها می شود. گرچه این مشکل برای بسیاری افراد اجتناب ناپذیر است اما می توان با تغذیه صحیح، ورزش، خواب مطلوب، نوشیدن کافی آب، شستشوی مرتب پوست و پرهیز از خوراکی های تحریک کننده آن را کاهش داد.

قسمت ۱۳: معده
این بخش صورت نشان می دهد که هضم غذا به خوبی صورت نمی گیرد، روده بزرگ عملکرد صحیحی ندارد و یبوست در مواقع بسیاری فرد را آزار می دهد. توصیه می شود برای بهبود این اختلال، مصرف فیبرها که در میوه ها، سبزیجات و غلات به وفور وجود دارد را افزایش دهید.

قسمت ۱۴: استرس
اگر متوجه تغییراتی در این ناحیه شدید، ممکن است بدن شما تقاضای استراحت و زمانی برای تجدید نیرو را داشته باشد. عدم کنترل و مدیریت صحیح استرس می تواند مشکلات متعدد جسمانی را در پی داشته باشد. برای مقابله با این مشکل، توصیه می شود روش های ریلکسیشن را در پیش بگیرید، کمی بخوابید و مقدار بیشتری آب بنوشید.

به یاد داشته باشید که همواره باید تغییرات صورت را جدی بگیرید و در این زمینه بر اساس آنچه گفته شد با پزشک مشورت نمایید.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۶/۰۹
سجاد پهلوانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی